Sunday, 31 July 2011

To All Female Facebookers !!

HELLoooo, hadoi, lama gile aku tggl wat blog nih, aku xigt2 pon aku ada blog, bangang tol...

Okeylah, kita smbung ka topik yg aku nk bincangkan dcini brkenaan dgn permpuan2 cantik, hot, meletup di facebook ni.. sperti yg kte taw, kalo perempuan yg disebut td msti xleyh lari dr si mata keranjang atau pervert dlam bahasa kampung aku, jantan2 gini bile dah gian mula la add nk tgk gmba ko yg cantik2 n meletup tu, iye, itu aku pham, i've been there b4, erk??

ni aku nk bgtaw jenis pompuan2 kat facebook yg selalu kena stalk by pervert.. 1st, yg letak gmba cantik2 kat as DP, al-maklumlah bile dah hot, mula  la nk bangga 'barang' yg terjojol tu.... laki mane xterliur tgk gmba cam tgk blu dah.. skali tgk, huff, cam angelina jolie, dua kali tgk cam mak limah la plak! kah3!

tp ade plak yg cantik, bergetah, tp xletak relationship status as visible by all, bile dah add, baru taw ko tu dah brpunye, adoi, kalo taw, bek xyah add sbb tahu ko dah brpunye.. kok iyepon, bgtaw la kat info kau tu, bgtaw kau dah brpunye ke, dah penah main ke, hapeke, ni x.. duk bio gtu jer, patu bile org dah add, diam, mula la nk marah2 ckap buat sombong la ape la... adoi, ko jgak yg salah x bg info btol2, bkn slah yg add pon.. aku pon meluat tgk ko dk gedik2 ngan pakwe ko.. hishh

ni pon satu ag, tawlah ko tu cantik, ayu, lemah lembut.. tgk muka kau pon trus cair, so, apalagi, add la, nnti xnmpak dah muka yg cantik bak bidadari la kot.. tp bile dah add, ko approve, tgk2 ko buat private la plak gmba DP ko, album sume tuh, adoi, xde can la nk wat modal, haha.. tp yg aku geramnye, nape nk tutup sume tuh, yg ko g letak gmba cantik2 kat DP tuh bt ape, tuk org ramai tgk gak kan? bg la can tuk kteorg nih tgk muke kau nk wat modal, kah3


tula jenis pompuan2 nye, n aku lg respect kat pompuan yg terang2 ckp kat fb die dah berpunye kat info die, atau ckap gini '' kalu skadar nk tgk gmba, xyah add la cik abg oi'', haaa, yg ni pndai,hehehe, baru lah potong stim kitorg, nk add pon xnak sbb ko dah awal2 jual mahal..haha.. satu ag ag yg ejas privacy setting bia relatioship nmpak kat sume org, yg blom add pon dah nmpk yg ko ade pakwe, bagos2, ko dah pakwe, x bg can dah kat lein, respect2..hehe...

tp satu aku nk ckap, yg bt xleyh tgk gmba tu, bek xyah bt fb kalo korang bt gtu.. kalo yg dah brpunye tu xpela, ni yg hmpehnye yg single pon nk hide gak, bg la can kat kitorg tgk gmba ko, kalo brkenan kte ejas,hahaha

sekian post aku yg ntah pape, terima kasih.